Четвер, 25.04.2024, 10:53

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » Анулювання кредитних зобовязань.
23:57
Анулювання кредитних зобовязань.
Доброго дня!
Хочу коротко розповісти про свою проблему і надіюся Ви зможете мені щось порадити, допомогти.
Отже, у 2007-2008 рр. моя мама взяла у двох банках грошові кредити для своєї найкращої подруги на своє імя. Спочатку проплати йшли регулярно, потім подруга перестала платити а згодом зникла (виїхала за кордон). Як виявилося та пані «кинула » так багатьох людей. Обмануті люди зібралися, звернулися в міліцію і написали колективну скаргу-заяву. Справана наразі лежить в прокуратурі. Мама не погашувала кредити оскільки не мала за що (вона є інвалідом ІІІ групи). За цей час відсотки у банку росли, приходили позовні заяви але по рекомендації слідчого мама в суди не ходила, ігнорувала листи. Борг ріс і загльна сума становила 40.000 грн. Справою зайнялась виконавча служба. Наклали арешт на майно (єдиним маминим майном є квартира, в якій прописаний ще син і дочка. Квартира на правах спільної власності) і подали квартиру на продаж 1/3 частки через аукціон. Мами в цей час не було в Україні і досі немає. Тоді я домовилась з виконавцем про те що вона затримає продаж квартири а я тим часом буду щомісяця платити борг. Борг я погашаю по троху вже 2 міс. У мене питання:
Чи можна з Вашою допомогою анулювати кредитні зобовязання або хоча б виплатити лише тіло кредиту без відсотків, штрафів та пені?
Чи буде мати право виконавець продавати квартиру через аукціон якщо в ній прописана 9-місячна дитини (планую приписати свого сина) і якщо мама буде виписана з неї?
Категорія: Банківське право | Переглядів: 804 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0