Субота, 27.07.2024, 00:52

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » міжнародне приватне право
18:32
міжнародне приватне право
Іноземний регіональний банк планує розширити географію своєї діяльності, але через недостатній розмір регулярного капіталу не може відкрити філії та відділення в інших областях, крім Одеської, областях України. В той же час не існує заборони щодо залучення банком позичальників з інших областей України, при чому обсяг наявного регулярного капіталу Банку достатньо для залучення принаймні 10-15 тисяч нових дрібних і середніх клієнтів. Кредитна спілка К має розгалужену мережу відділень у сусідніх з Одеською областях, а такоє потужну клієнтську базу Кредитної спілки. Голова правління Кредитної спілки К бажає передати банку клієнтську базу Кредитної спілки в обмін на винагороду. Сторони домовились щодо комерційних параметрів їхньої угоди, а вирішення юридичних формальностей передали на розгляд юристам.
З урахуванням юридичної природи кредитної спілки надайте банку і голові правління Кредитної спілки консультацію, а також ( якщо це впринципі можливо) запропонуйте форму відповідної угоди. Якщо ви вважаєте, що реалізація домовленості не є вільною від юридичних ризиків, прокоменитуйте ці ризикі та їхній можливий вплив на дійсність угоди і на відповідальність сторін.
При вирішенні питання зверніть увагу на те, що усі члени Кредитної спілки при вступі до неї видали голові правління Кредитної спілки довіреність на вирішення усіх питань, що виникають під час діяльності Кредитної спілки, у тому числі з правом голосу на загальних зборах, правом відчуження майна Кредитної спілки і правом відступлення прав і обовязків за договорами укладеними Кредитною спілкою.
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Інші, не віднесені до перелічених категорій | Переглядів: 715 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 16
Гостей: 16
Користувачів: 0