Субота, 27.07.2024, 05:10

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » Оплата лікарняних листків
09:32
Оплата лікарняних листків
Я пропрацював на підприємстві без малого сім років.30 серпня шляхом змови за допомогою підставної особи мене затримали правоохоронні органи і предявили обвинувачення по ст.368 ч.2. До 21 вересня протримали мене в СІЗО. З 22.вересня по 12 листопада 2010 року я пролежавши в трьох лікарнях , предявив на підприємство три лікарняних листка. В оплаті мені відмовили мотивуючи це розясненням фонду соціального страховання який посилається на пос танову слідчого про відстронення мене від займаної посади з 22 вересня 2010 року в звязку з чим заробітна плата мені не нараховувалася та відповідні відрахування в фонд стахування не здійснювалися, за версією страхового фонду страховий випадок не наступив.Звільнився я з підприємства за власним бажанням 19 листопада 2010 року.Закон № 2240 п.1.пп.1.1-1.6 де перераховані можливі відмови у виплаті лікарняних мого випадку не передбачає адже я уже знаходився на волі а не під вартою. Я подав цивільний позов до суду але Суд першої інстанції мій позов про оплату лікарняних листків не задовольнив. Питання чи існує у Вашій роботі практика подібних трудових спорів і чи вигравалися вони заявником? Яку і в яких установах можливо отримати підтримку для продовження трудового спору в апеляційному суді.
З повагою до Вас Віктор. Можу завірити Вас що подібних вападків тільки у нашій області куча мала а по всій Україні море, тому що у нас зараз кримінально -прокурорська країна і багато людей були б вдячні Вам аби Ви розмістили таку правову підтримку і інформацію на своєму сайті.
Категорія: Трудове право | Переглядів: 907 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0