Четвер, 18.04.2024, 07:25

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » Прийняття спадка
20:32
Прийняття спадка
У 2004 році померла моя бабуся, яка постійно проживала з моєю тіткою в Києві. У неї 4 дочки, одна живе в Естонії. Нещодавно ми дізнались, що в с. Метанівка Вінницька обл. на бабусі числиться земельна ділянка розміром 1 га, і майновий пай. Сертифікат на цю земельну ділянку отримали наші родичі, які живуть в селі і про нього не повідомили. Зараз вони хочуть переоформити цю землю на себе і просять у всіх дочок відмову від спадку. Відмову ніхто писати не буде, дочки хочуть оформити спадок самі, але не знають як краще це зробити.
Термін про вступ у спадок пропущений для трьох дочок, четверта дочка яка проживала разом із спадкодавцем після смерті вважається такою, що прийняла спадок, але як в цьому випадку потрібно оформляти спадок, і які документи потрібно надати? Поїхати в с. Метанівка може лише моя мати для оформлення спадку. Стоїть питання про те що простіше: вступати всім в спадок і написати доручення на мою матір для подальшого оформлення, або ж написати всім відмову на користь моєї мами, щоб було простіше оформляти землю ( вони домовилися поділити потім все порівну). Підкажіть, будь ласка, як буде краще і дешевше? Який порядок оформлення спадку?
Категорія: Спадкування | Переглядів: 762 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0