Середа, 08.05.2024, 02:24

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » визнання особи як такої, яка втратила право на користування житловими приміщенням
11:50
визнання особи як такої, яка втратила право на користування житловими приміщенням
Доброго дня!
Прохання дати юридичну оцінку наступній справі.
Громадянин О. та громадянка Л. перебували у шлюбі до серпня 2011 року. Проживали разом у приватному будинку. Громадянка Л. є співласником даного житлового приміщення, другим співласником є її батько. Крім 2-х співласників у будинку прописані: громадянин О., і 2 їніх спільних дітей і громадянин М. Від шлюбу у них є двоє повнолітніх дітей.У серпні суд виніс рішення про розірвання шлюбу. Громадянин О. зловживає алкоголем, не одноразово наносив громадянці Л., їхній дочці тілесні ушкодження, в результаті яких неодноразово притягався до адміністративної відповідальності. У липні в черговий раз після скандалу і побиття дружини, громадянка Л. не впустила громадянина О. в будинок, при цьому викликала міліцію. Після цього громадянин О. подав на громадянку Л. позов у суд про усуненню перешкод в користуванні та вселені. Адвокат громадянки Л. радить чекати рішення суду, яке заплановано на 21.12, хоча при цьому говорить "що позов буде задоволений".
Можливо, варто подати зустрічний позов про висилення і клопотати про призупинення провадження справи "про усунення перешкод та вселення"? Але 6 міс відсутності громадянина О за місцем проживання ще не пройшло.
У мене декілька питань:
1. Які перспективи задоволення позову громадянина О.
2. Які можливі причини подання зустрічного позову про виселення громадянина О? Цією причиною може слугувати укладання попереднього договору купівлі/продажу з обовязком забезпечення виселення всіх проживаючих? Чи потрібно при цьому повідомляти відповідача про здійснення добровільного виселення?
3. Яка перспектива цієї справи.
Розумію, що наведена інформація не може слугувати для 100% визначення перспектив і надання відповідної інформації, але буду щиро вдячний за будь-яке розяснення.
Категорія: Житлове право | Переглядів: 647 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0