Субота, 27.07.2024, 05:06

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » задачі
15:50
задачі
ДОПОМОЖІТЬ РОЗВ"ЯЗАТИ ЗАДАЧІ

ШОВГЕНЮК ТА БОБОШКО 2 БЕРЕЗНЯ 1998Р ВИКРАЛИ МИКОЛУ-НЕПОВНОЛЫТНЬОГО СИНА(ВІКОМ 17 РОКІВ)ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА ТЗОВ"МЕТАЛОПРОКАТ"-ТА ЗАЖАДАЛИ У ЙОГО БАТЬКА ВИКУП В СУМІ 500 ТИС ДОЛАРІВ.
24 БЕРЕЗНЯ 998 РОКУ В КК БУЛИ ВНЕСЕНІ ЗМІНИ ВІН БУВ ДОПОВНЕНИЙ НОАОЮ СТАТЕЮ124-1 "ТОРГІЛЯ ЛЮДЬМИ"2 КВІТНЯ МИКОЛІ ВИПОВНИЛОСЯ 18 РОКІВ.ШОАГЕНЮК І БОБОШКО БУЛИ ЗАТРИМАНІ 1 ЧЕРВНЯ 1998 РОКУ.АДВОКАТ ЦИХ ОСІБ ПОСТАВИВ ПИТАННЯПРО ЗАКРИТТЯ КРИМ. СПРАВИ ЗА ВІДСУТНІСТЮ ЗЛОЧИНІВ ДІЯННЯ ОСКІЛЬКИ МИКОЛІ ВЖЕ ВИПОАНИЛОСЯ 18 РОКІВ І ВІН НЕ МОЖЕ ВВАЖАТИСЯ ДИТИНОЮ ЯК ЦЕ ПЕРЕДБАЧЕНО У СТ124 А СТ 124-1НЕ ПОШИРЮЕТЬСЯ НА ВЧИНЕНЕ НИМИ ДІЯННЯ.
ЯК ПОВИННЕ БУТИ ВИРІШЕНЕ ПИТАННЯ ПРО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ШОВГЕНЮКА І БОБОШКА.

2.ЗАДАЧА
СКЛАДІТЬ ТА РОЗВ"ЯЖІТЬ ЗАДАЧУ
БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ФОРМА ДІЯННЯ

3.ЗАДАЧА
.на радіо у рубриці "новини науки "була передана в ефір апублікована у журналі стаття ж"результати досладження чорного моря".автор вимагав виплатити йому нагороду і в подальшому не передавати йогостаттю а ефір.радіокомітет заяаиа що згідно закону"про авторські та суміжні права"всі опубліковані статті можуть передаватися в ефір без згоди автора і без виплати винагороди.хто правий в даній ситуації??у яких випадках допускаеться використання творів без згоди автора і виплати йому винагороди??

4 ЗАДАЧА
20ТРАВНЯ 2010Р. БІЛЯ 21 ГОД.ГОЛОВЧАК БУДУЧИ В СТАНІ АЛКОГ..СП" ЯНІННЯ.ЗНАХОДЯЧИСЬ НА ЛІТНІЙ ПЛОЩАДЦІ КАФЕ ЗАВАЖАЮЧИ ВІДПОЧИНКУ НРОМАДЯН ВИСЛОВЛЮЮЧИ НЕЦЕНЗУРНОЮ ЛЕКСИКОЮ ЗАТІЯВ БІЙКУ З КЛЮЧІВСЬКИМ У ХОДІ ЯКОЇ РОЗБИВ ДВА ВІКОНИХ СКЛА ТА ПОШКОДИВ ІНШОГО МАЙНА НА СУМУ 1518 ГРН.РОБОТА КАФЕ БУЛА ПРИПИНИНА ДО НАСТУПНОГО ДНЯ.ВСТАНОВІТЬ ОБ"ЕКТИ ЗЛОЧИНУ???

5.ЗАДАЧА
СКЛАДІТЬ ТА РОЗВ"ЯЖІТЬ ЗАДАЧУ
РЕАЛЬНИЙ ПРИНЦИП ДІЇ КРИМІНАЛЬНОГО ЗАКОНУ В ПРОСТОРІ ТА ПО КОЛУ ОСІ

ЗАДАЧА6
.ВИЗНАНИЙ У ВСТАНОВЛЕНОМУ ЗАКОНОМ ПОРЯДКУ НЕДІЕЗДАТНИМ ГРОМАДЯНИНОМ Б.ПРОТЯГО ДЕКІЛЬКА МІСЯЦІВ КУПЛЯВ ПО ОДНІЙ АВТОРУЧЦІ В ДЕНЬ У ОДНОМУ І ТОМУ Ж МАГАЗИНІ.ПРИЗНАЧЕНА ЙОГО ОПІКУНОМ ЖІНКА ПРИНЕСЛА У МАГАЗИН ВСІ ПРИДБАНІ НИМ РУЧКИ І ВИМАГАЛА ВІД ДИРЕКТОРА ПОВЕРНУТИ ВИПЛАЧЕНІ ЗА НИХ ГРОШІ.
ДИРЕКТОР МАГАЗИНУ ВІДМОВИВСЯ ВИКОНАТИ ВИМОГУ ЖІНКИ Б ПОСИЛАЮЧИСЬ НА ТЕ ЩО Б ЗДІЙСНЮВАВ ДРІБНІ ПОБУТОВІ ПРАВОЧИНИ ЯКІ БУДЬ-ЯКИЙ ГРОМАДЯНИН МАЕ ПРАВО ВЧИНЯТИ САМОСТІЙНО.ХТО ПРАВИЙ В ДАНІЙ СУПЕРЕЧЦІ
Категорія: Інші, не віднесені до перелічених категорій | Переглядів: 921 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0