Четвер, 25.04.2024, 16:52

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » Звільнення примусове
01:24
Звільнення примусове
Добрий день! Звертаюсь до Вашої дпопомоги..Справа в тому, що мій чоловік Юрій, два роки назад звільнився з міст позбавлення волі.Його термін був 7 років з 2003-2010( в минулому у райвідділку міліції було вбито його молодшого брата, але справу дуже швидко закрили.Юрій майстер спорту, закінчив Інфіз.Зрозуміло, що він вирішив трохи наказати тих, хто мав до цього діло....попереджали його матір, якщо не припине дізнаватись - посадять.Так і зробили..на 7 років, "пришивши" статті про хуліганство і т.д). Юрій спокійний, врівноважений, був доведений працівниками міліціїї до даних вчинків.
Нещодавно влаштувався працювати в "Єкомаркет" грузчиком..на роботі виявив себе з найкращих сторін, він дуже сподобався колективу, працювитий, дружелюбний, безконфліктий. Але, працівник відділу безпеки визвав до себе і заставив написати заяву про звільнення по власному бажанню, так як колись Юрій був у місцях позбавлення волі. Перед прийняттмя його про це не запитували. У нас троє малолітніх дітей, двійня(хл. і дівч. 8років, та малюк 1.6міс)..У нас нормальна, повноцінна родина. Я кандидат соц.наук, викладаю лекції з юрид.психології в університеті. Скажіть будь-ласка, чи маємоми право щось зробити, відстояти якось свої права..чи може така людина працювати??Юрій завжди говорить, що він відбува термін, якщо питають - і результат -відмовляють..хоча, одразу начебто приймать..де може він влаштуватись??в яких службах??адже соцслужби тільки на розмовах допомагають??Є якийсь захист??Дуже прошу, допоможіть, якщо це можливо...
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Трудове право | Переглядів: 1082 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0