П`ятниця, 19.04.2024, 15:31

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » Договір дарування
21:34
Договір дарування
Доброго дня , у нас виникла така ситуація на яку ми би хотіли отримати кваліфіковану відповідь: тітка мого чоловіка прийшла і попросила що вона хоче подарувати чоловікові будинок зате , щоб він в подальшому коли прийде час її похоронив , так як дітей , чоловіка , рідних у неї не має нікого. Чоловік деякий час вагався , але згодом погодився . Коли прийшов час іти до нотаріуса оформляти заповіт вияснилося , що документів на будинок немає , вони знаходяться у жінки , в якої тітка завинила гроші , а саме дві тисячі гривень , раз ми на це згодилися прийшлось повернути жінці гроші ,в присутності свідків .Після цього всього оформили заповіт , а слідом і договір дарування , а далі свідоцтво право власності на будинок.
Біля будинку зробили паркан , облаштували криницю , зробили ремонт ззовні будинку , провели природній газ, сплачували за електроенергію , та приносили продукти харчування, ліки.
А надалі наша тітонька влаштувала нам сюрприз завела собі співмешканця . Спочатку все було мирно , а потім він почав претендувати на будинок , погрожував мені , не пускав до тітки. Як зясувалося пізніше він зробив заповіт від тітки на будинок і дав оголошення на його продаж в газету ( є чек про сплату оголошення де вказано його прізвище) він періодично розпиває з тіткою горілку після чого лупцює її. Тітці 76 років , йому 59 років , які документи на будинок у нас він не знає. Чи зможе він на щось претендувати мотивуючи це тим , що він доглядає за тіткою ?
Категорія: Цивільне право | Переглядів: 736 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
0  
1 Таня   (05.07.2011 11:08) [Материал]
який саме договір дарування оформили, з обов'язком передати в майбутньому чи просто договір дарування? Якщо звичайний то ви вже є власником будинку (так як отримали свідоцтво права власності). Тобто ви є власником будинку.
Що значить "зробив заповіт від тітки на будинок..." обґрунтуйте.
Також ви можете звернутися до органів МВС, з заявою про фізичне насилля (побиття тітки), змушення до вживання алкоголю. Органи МВС обов'язково повинні прийняти заяву до розгляду.
P.S.ваша тітка не може його вигнати?

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0