Четвер, 18.04.2024, 01:03

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » Доплата за квартиру в новобудові
14:08
Доплата за квартиру в новобудові
Доброго дня, я за попередньою угодою купую дворівневу квартиру вартість якої має складати 593 604,87 грн, але подзвонив забудовник і повідомив мені, що площа квартири буде складати не 108кв.м. як в угоді, а 120 кв.м. і мені треба буде доплатити порядка 60тис.грн., на сьогодні я вже заплатив половину вартості квартири, яка здається в експлуатацію кінець 2-го кварталу 2013р. Чи маю я право не доплачувати за їхні прорахунки ? З повагою, Лаврук Михайло моб. (067) 950-10-75.

ПОПЕРЕДНІЙ ДОГОВІР КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ
Фізична особа, Лаврук Михайло Юрійович, надалі Покупець, та ППФ «Асканіт», надалі Продавець, в особі директора Делегана Федора Юрійовича, який діє на підставі Статуту, уклали цей Договір про наступне:
1. Сторони зобов'язуються протягом одинадцяти місяців з дати підписання цього Договору на визначених ним умовах укласти Договір купівлі-продажу об’єкта нерухомості.
2. Предметом Договору купівлі-продажу буде квартира №28 загальною площею 108,86 м2, що знаходиться в м. Рівному по вул. Євгена Коновальця, 8 (Будинок 2) При укладенні Договору купівлі-продажу об’єкта нерухомості сторони зобов'язані забезпечити дотримання наступних умов:
ціна об’єкта нерухомості має скласти 593 604,87 грн.;
повна оплата об’єкта нерухомості має бути здійснена Покупцем протягом 7-ти днів з дати укладення та нотаріального посвідчення Договору купівлі-продажу;
за наявності у Продавця заборгованості перед Покупцем на момент настання строку платежу за Договором купівлі-продажу повна чи часткова оплата об’єкта нерухомості може бути здійснена шляхом зарахування однорідних зустрічних вимог;
Продавець має надати Покупцю нотаріально засвідчені копії документів, що підтверджують права Продавця на об’єкт нерухомості, та гарантувати відсутність заборони на відчуження чи інших обтяжень права власності;
витрати, пов'язані з нотаріальним посвідченням Договору купівлі-продажу об’єкта нерухомості та його державною реєстрацією нестиме Покупець.
3. У випадку, якщо Покупець ухилятиметься від укладення та/чи нотаріального посвідчення Договору купівлі-продажу, він зобов’язаний сплатити Продавцю штраф в розмірі 50% визначеної цим Договором вартості об’єкта нерухомості.
4. Остаточний розрахунок за квартиру здійснюється після отримання від БТІ даних щодо фактичної загальної площі квартири.
5. Договір укладено у двох примірниках – по одному для кожної із сторін.
6. Договір набуває чинності з моменту підписання і діє протягом одного року.
7. Після підписання цього Договору всі попередні переговори, листування, попередні угоди та протоколи про наміри з питань, що так чи інакше стосуються цього Договору, втрачають юридичну силу.
8. У випадках, не передбачених цим Договором, сторони керуються чинним законодавством. Пов'язані з цим Договором спори, які не вдалось врегулювати шляхом переговорів, підлягають вирішенню судом.
9. Невід’ємною частиною даного договору є додатки, які підписуються сторонами.
10. Зміни до цього Договору мають юридичну силу за умови їх підписання сторонами.
11. Відомості про сторін:
Покупець: Лаврук Михайло Юрійович. Місце постійного проживання: 33000, м. Рівне, вул. Є. Коновальця, 32, кв. 54. Паспорт СР 756145, виданий Рівненським МВ УМВС України у Рівненській області 03 жовтня 2000 року. Ідентифікаційний номер 2742402550
Продавець: ППФ «Асканіт». Місцезнаходження: 33022, м. Рівне,  вул. Костромська, 25. Тел.: (0362) 43-40-74. Ідент. код ЄДРПОУ 33082111. Пот. рах. 2600540335 в ПАТ АКБ «Львів», МФО 325268.
Категорія: Житлове право | Переглядів: 1134 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
0  
1 msmweb   (22.01.2013 20:01) [Материал]
Прочитайте уважно п. 4 наведеного Вами договору. БТІ, готуючи технічний паспорт на квартиру, встановлює її фактичну площу, яка і буде фігурувати в усіх правовстановлюючих документах. Відповідно, Забудовник вимагає сплатити за площу по факту.

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0