П`ятниця, 26.04.2024, 06:47

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » драка
17:25
драка
В час ночи возрашался с братом домой, в подезде 2 пьяных мужчин которых я знаю, один из них является соседом, начали приставать обзыватся и требовали "водку".При нашей попытки уйти домой проявили агресию, и начали бить, после чего мы с братом дали им отпор! На лице у них мы неоставили живого места. У брата сотресение но сильных синяков на лице нет. Сивдетелей тож нет по слухам слышал что они могут написать заявление. Как нам быть! Помогите пожалуста!!!!!!!! ведь на самом деле мы потерпевшие! побои брат сняты...
Категорія: Кримінальне право | Переглядів: 914 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
0  
2 mwvitas   (07.01.2011 21:43) [Материал]
Вам боятися нічого, оскільки їм може бути пред"явлено звинувачення за ч.3 ст. 189 КК України. Ну а про всяк випадок, Вам краще пройтися по сусідам у під"їзді, можливо хтось щось бачив або чув.

0  
1 msmweb   (04.01.2011 16:52) [Материал]
Оскільки свідків немає, а у брата зняті побої, то Вам боятись нічого. При зверненні тих двох до правоохоронних органів у вас повинні брати показання по факту, тоді і будете відстоювати свою позицію, мовляв ми самі постраждали. Прямих доказів немає, довести майже неможливо. Чому майже? Головне, щоб у них не було знайомих у міліції, бо, як відомо, в таких випадках докази і свідки самі знаходяться. В будь-якому випадку, стійте на своїй позиції і правді до кінця, не підписуйте те, що не відображає дійсних обставин справи (мається на увазі різні протоколи, показання, тощо)

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0