Четвер, 28.03.2024, 09:06

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » Кредити
09:17
Кредити
Дборого дня! у мене виникла така ситуація: мій чоловік набрав багато кредитів і втік з країни. А тепер через не сплату кредитів мають прийти і описувати наше майно, але прицьому квартира не є приватизованою і чоловіка я виписала з квартири. Будьласка допоможіть порадою, чи мають вони право на опис майна яко він нічого за ті гроші до хати не купиві він вже три роки не живе у квартирі. Наперед дякую!!!!
Категорія: Сімейне право | Переглядів: 681 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
0  
1 Lady   (04.02.2012 00:54) [Материал]
Доброго дня! Державні виконавці (а це саме вони мають прийти до Вас у випадку зверняння кредиторів (банків) до суду про стягнення суми боргу з Вашого чоловіка) можуть описати лише те майно, власником якого є Ваш чоловік. Якщо право власності на квартиру не зареєстровано, то відповідно, описати її державні виконавці не можуть. Але можуть провести опис майна, яке є у квартирі. У такому випадку Вам потрібно довести, що чоловік не проживає у квартирі протягом тривалого часу (це, на мою думку, найкраще зробити, звернувшись до ЖЕКу і скласти акт за підписом Ваших сусідів). якщо чоловік все ще зареєстрований у квартирі, потрібно звернутися до суду, щоб зняти його з реєстрації. Ця обставина також буде вагомим доказом для державних виконавців. А вже після зняття чоловіка з реєстрації варто приватизувати квартиру.

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0