Середа, 24.04.2024, 23:00

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » медкомісія
14:51
медкомісія
Доброго дня!Прошу помогти розібратися в такій ситуації.Наш син-інвалід дитинства з діагнозом нейросенсорна глухота ІІ групи на праве вухо.Ми на нього отримували соц.пенсію до 18 років.Наш сурдолог запевняв і запевняє нас до сих пір,що з таким діагнозом в армію не беруть.Але перед вступом в інститут сина взяли на військовий облік,видали посвідчення про приписку до призовної дільниці,правда з відстрочкою на період навчання.Через 17 днів відстрочка закінчується.Допоможіть взнати:Де можна отримати підтвердження того,що дійсно з такою хворобою вуха,як у нашого сина в армію не призивають,або де взнати весь перелік хвороб,при яких не беруть в армію,бо крім глухоти на одне вухо,син має ще "цілий букет" різних захворювань (які засвідчені в амбулаторних карточках)? Допоможіть знайти правду,бо якщо наш сурдолог і деякі лорлікарі cтверджують про непридатність сина служити,то хотілось би сподіватися,що на черговій медкомісії у військоматі в нас не буде складатися враження про "негласне" вимагання грошей, як це було на медичному огляді сина останнього разу. Щиро дякую.
Категорія: Інші, не віднесені до перелічених категорій | Переглядів: 2227 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
0  
1 Катруся   (15.06.2011 10:07) [Материал]
Добрий день! повний перелік хвороб ви можете переглянути тут : http://www.no-army.kiev.ua/rozklad.html - ПОЛОЖЕННЯ про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0