Четвер, 28.03.2024, 17:05

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » невчасно вклеєне фото в паспорт після 25
21:44
невчасно вклеєне фото в паспорт після 25
1.За певних обставин пізно звернула увагу (10 міс.), що потрібно вклеїти фото в паспорт після 25.Прийшовши в ЖЕК до паспортистки почула відмову, що вже пізно і йти птрібно у міський паспортний стіл. Я на 9-му місяці вагітності і мені важко в транспорті тобто туди поїхати.І плюс в роддомі теж потрібен буде паспорт.Всі мене лякають великими штрафами,чи це так?
2.На днях була у нотаріуса і виявилось в мене взагалі не дійсний поспорт після одруження 7р.При розписі я в заяві вказувала, що не міняю прізвище.Отримавши згодом свідоцтво я не звернула увагу(бо не приходилось користуватись свідоцтвом про одруження),що у графі "прізвище дружини після одруження" стоїть не моє,а чоловікове, тобто змінене?Хтось зробив помилку.Порадьте що мені зараз робити з моїм двічі не дійсним паспортом? І що мені за це все "світить"?
Будь-ласка відпишіть пошвидше, це дуже важливо!!!
Категорія: Інші, не віднесені до перелічених категорій | Переглядів: 3990 | Додав: | Теги: недійсний паспорт, паспорт, фото
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
0  
1 msmweb   (12.11.2010 17:18) [Материал]
Фотографію Ви будете змушені вклеювати в паспортному столі, бо Вам необхідно буде сплатити штраф (від 1 до 3 неопод. мінімумів - 17-51 грн.)
Щодо інших обставин: Вам необхідно звернутись до органу РАГС для виправлення помилки. Можливо пощастить підняти Вашу справу і заяву, на основі якої вони будуть зобов'язані довести справу до логічного завершення. Якщо будуть відмовляти - пишіть письмову скаргу з обґрунтуванням обставин.

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0