П`ятниця, 29.03.2024, 15:26

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » Нові обставини щодо льготної пенсії
08:40
Нові обставини щодо льготної пенсії
Я перепрошую, що знов турбую, але по одному питанню, що я вже задавала в листопаді, виявились нові обставини. В 2009 році один з робітників підприємства (СМЕД) пішов на пільгову пенсію, призначену згідно до частини 2 Прикінцевих положень ЗУ "Про загальнобов"язкове державне пенсійне страхування" в частині пенсій, призначених відповідно до пункту "б-з" ст.13 ЗУ "Про пенсійне забезпечення". Однак, в 2010 році це підприємство було ліквідоване, робітників з нього зачислили на новостворене підприємство того ж профілю, і ВИЯВИЛОСЬ, ЩО ЦЬОГО ПЕНСІОНЕРА ТЕЖ ВЗЯЛИ на нове підприємство того ж профілю, що й ліквідоване. Главбух продовжувала перерахування до Пенсійного фонду пільгової пенсії, а Пенсійний фонд недавно надав інформацію про зайвоперераховані кошти. Виходить, що на новому місті стаж минулих років йому вже не зараховується? Чи просто необхідно заново переоформить льготну пенсію на НОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ, а не як робилось - тягнулось з ліквідованого? Дякую.
Категорія: Трудове право | Переглядів: 994 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
0  
1 msmweb   (22.12.2010 08:10) [Материал]
Найкраще вирішення питання - зверніться до управління Пенсійного Фонду і уточніть, на яких підставах вони вважають кошти зайвоперерахованими. А потім проконсультуйтесь з ними, як краще перераховувати страхові внески за зазначену особу, щоб в персоніфікованій системі ПФ не виникало переплат, а сплачені внески враховувались в страховий стаж працівника.

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0