Субота, 27.07.2024, 05:12

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » про квартирантів
10:01
про квартирантів
Доброго дня!!!!допоможіть,будь ласка....
Я живу в дев"яти поверховому гуртожитку,де кімнати в кого приватизовані в кого ні!Я живу кімната з кімнатою зі свою сусідкою,яка поїхала в Донецьк,до свого чоловіка!Один час вона тримала закриту кімнату,а коли дозволили приватизацію впустила туди квартирантів(приватизована чи в неї кімната мені не відомо),але вона не заключала договір з податковою ,щоб здавати житло і не питала в нас дозвілу!Коли заїхала квартирантка зі своїм хлопцем(Це її племінниця,їй близько 18років,живе в цивільному шлюбі),прожила спокійно 2дня,далі коли її хлопець поїхав додому,вона почала збирати компанії з незнайомих хлопців,шуміти до 4:30ранку!Викликали міліцію,міліція нічого не робила,навіть акт не складала,а сказала йти до участкового.Я пішла,там написала заяву,а в двері поміняла замка!Племінниця зі своєю мамою до нас вриваються,погрожуючи фізичною розправою і хочуть виламати двері!(Племінниця не приписана в нашому гуртожитку).
Скажіть,будь ласка,куди мені можливо звернутися?В якій формі може написати заяву,щоб прийняли до них якісь міри,Що робити коли вони виб"ють двері і почнуть бити(Наприклад)Як я повинна поступити?Чи мають вони право вриватися і жити тут?
Заранні спасибі!З повагою віта
Категорія: Житлове право | Переглядів: 694 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
0  
1 Yurist   (12.09.2011 14:42) [Материал]
Доброго дня,

У Вас дійсно складна ситуація і юридичних моментів вирішення тут небагато. Спробуйте шляхом переговорів вирішити дану проблему. Спробуйте зателефонувати Вашій сусідці в Донецьк і поясніть ситуацію, скажіть, що якщо це не препиниться, то:
1) ви напишете лист в прокуратуру про те, що ви незаконно здаєте житлове приміщення в оренду, де особи займаються незрозумілими справами (можливо наркотики тощо) і що прокуратура серйозно займеться цією кімнатою.
2) крім цього ви напишете лист у податкову інспекцію про те, що така особа ухиляється від сплати податків.
3) будете регулярно викливати міліцію і необноразово будете складати акти.
4) наймете хорошого адвоката і подасте на неї в суд за те, що вона як власник використовує своє право власності на шкоду правам, свободам на гідності інших громадян (ст 319 ЦК України) + стягнення моральної компенсації (доказів можна назбирати безліч).
Спробуйте цей варіант, надіємся, допоможе.

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0