П`ятниця, 26.04.2024, 08:59

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » суд с банком
14:09
суд с банком
здравствуйте я приобрел авто в кредит 2006 году.В 2007 из-за задержек по выплатам банк наложил нотариальную надпись машину остановили и забрали ГИС . В 2009 году мне пришло письмо от ГИС где было предложено погасить задолженность в письме нотариуса было указано тело проценты пеня на общую сумму 92000 грн. эту сумму я оплатил в банк отдельно оплатил пошлину в ГИС, при разговоре присутствовал юрист банка и подтвердил что сумма актуальна на сегодняшний день. Машину мне отдали но в банке сообщили что у меня есть еще долг и они подадут на меня в суд.В 2010 я получил повестку в суд на заседании мне сообщили требования банка о долге в размере 6500 дол. США по телу кредита, все это было написано просто в письме без расчетов. Через суд я обратился к банку предоставить выписки по задолженности. Банк затягивал дело и когда предоставил просто движение по счету приложил еще одно письмо с пеней в размере 90000 грн и 6500 дол.США тела кредита.Потом я узнал что банк повторно наложил исполнительную надпись у другого нотариуса передал в ГИС другого района на сумму 52000 грн через продажу машины.Для оценки ситуации я написал заявление в суд об отсрочке заседания но не смотря на мое заявление решение суда было принято заочно его я еще не знаю. Подскажите как быть в этой ситуации? За раннее большое спасибо.
Категорія: Банківське право | Переглядів: 1000 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
0  
1 msmweb   (24.02.2012 16:34) [Материал]
В будь-якому випадку Вам якнайшвидше потрібно забрати копію рішення і подати на нього апеляційну скаргу. В ній необхідно описати ситуацію, зазначити посилання на законодавство та додати на підтвердження своїх слів копії відповідних документів. Сказати щось конкретне можливо лише після детального ознайомлення з документною базою та рішенням суду.
Пам'ятайте, час грає проти Вас.
Виникли додаткові питання - msmweb@mail.ru

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0