Четвер, 25.04.2024, 16:32

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » Відкриття свиноферми
15:59
Відкриття свиноферми
Ми з чоловіком хочемо започаткувати свиноферму, продуктивність близько 1000 поросят на забій в рік. Які дозволи потрібно для цього, потрібно просто оформитись приватним підприємцем, чи ферму якось теж треба оформляти. Які податки сплачуються в даному випадку. Які вимоги до організації свиноферми (мається на увазі відстань від житлових будинків, утилізація гною, кількість землі тощо). Якщо організовувати також бійню і реалізовувати продукцію на ринку які потрібно мати дозволи.
Категорія: Господарське право | Переглядів: 2186 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
0  
1 msmweb   (17.01.2012 21:23) [Материал]
Щодо Вашого питання повідомляємо наступне. З вимогами до проектування, будівництва та облаштування свиноферми Ви можете ознайомитись тут: http://pravolife.pp.ua/load/derzhnormi_po_svinofermam/1-1-0-2
Вибір організаційно-правової форми свиноферми залишається за Вами. Здебільшого така діяльність організовується у вигляді приватних підприємств та товариств з обмеженою відповідальністю, які характеризуються простотою створення та сприятливими умовами участі в таких організаціях.
Окрім стандартних дозволів від органів санітарно-епідеміологічного нагляду, пожежного нагляду, Вам необхідно буде узгодити Вашу діяльність із органами ветеринарного нагляду. Сільськогосподарські підприємства є платниками податку на прибуток підприємтств, податку на додану вартість, фіксованого сільськогосподарського податку та багато інших податків та зборів. Все залежить від способу оподаткування, який Ви обирете при постановці на облік в податковій інспекції.

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0