П`ятниця, 29.03.2024, 09:36

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » визначення місця проживання дитини
20:24
визначення місця проживання дитини
Добрий вечір. Допоможіть будь ласка в такій ситуації. Я з чоловіком у розлученні 4 місяці. Чоловік подав до суду про призначення місця проживання дитини з ним. Дитині (дівчинка) 3 роки. У період перших двох років я навчалася в університеті, тому не мала змоги в повній мірі піклуватися про дитину, тому в основному виховувала дитину моя мати, іноді брали його батьки дитину та він,дуже рідко. Більше року виховую дитину я сама та проживаю з батьками, пішла від чоловіка ще до розлучення. батько виплачує аліменти 250 грн. точніше його батьки за нього, тому що він тільки оформлений у батьків в магазині, але на роботу не ходить. я давала кожні вихідні дитину батькові та його батькам, а тепер навіть не він а його мати вирішили дитину забрати.я не п ю не курю, ходжу на роботу, займаюся дитиною. але батько я підозрюю, не впевнена ,психічно хворий,також часто приходить зі сварками до мене на роботу, додому, часто випиває, але доказів поки що немає. як я можу визначити чи є він психічно хворим на суді або кому я можу подати клопотання про призначення єкспертизи, та які шанси її призначення? скільки можуть максимално призначити батькові бачитися з дитиною та чи можуть її признатичи батькові, або як зовсім заборонити бачитися. що робити в даній ситуації та які треба докласти документи?
Категорія: Сімейне право | Переглядів: 847 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
0  
1 Yurist   (07.09.2011 10:27) [Материал]
Доброго дня,
Потрібно заявити зустрічний позов з викладенням своїх обставин справи та доказами. Бажано також залучити Орган опіки та піклування як 3-тю сторону. До позовної заяви слід додати акт обстеження житлово-побутових умов проживання дитини, щоб було видно, що Вами створені всі необхідні умови для проживання, виховання та розвитку дитини. Крім того, в судовому засідання слід спробувати подати клопотання про призначення судово-психіатричної експертизи посилаючись на покази свідків (мали місце такі і такі події, коли позивач приходив у незрозумілому стані і вчиняв слідуючі дії), сказати, що його поведінка та дії становлять загрозу для дитини і поставити під сумнів його наміри щодо бажання виховання дитини.
Навіть якщо буде підніматися питання про години побачень, то Ви можете заперечити, оскільки це не входить до позовних вимог! Для того, щоб заборонити бачитися батькові з дитиною подається позов "Про позбавлення батьківських прав", при даному позові буде лише визначене місце проживання дитини. І повністю бачитися з батьком не заборонять.
Вам краще найняти адвоката (юриста), який би допоміг вирішити дане питання.

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0