Понеділок, 20.05.2024, 13:25

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » Вопросик
15:50
Вопросик
Доброго времени суток!
Произошла со мной такая неприятная ситуация. Вечером немного перебрал и меня понесло, почему-то не в кровать. На мгновение очнулся в милицейском УаЗике с вывернутой курткой наизнанку и расстегнутыми карманами. Ну и ладно с теми деньгами. Доставили в отделение и начали опрашивать "под чем, и почему пробежал по капотах машин".
На следующий день проснулся в ВИП апартаментах. Товарищи милиционеры начали пугать уголовщиной и естественно через третих лиц заплатил весьма большую сумму. Отпустили и сказали прийти через пару дней переписать показания. Пришел и написал только расписку, что должен восстановить ущерб. Дали контакты "пострадавшего". Поехали с ним на фирменное СТО Тойота и выставили счет за ремонт капота, но владелец настаивает на его замене. Я, конечно его понимаю, но ремонт и замена разные вещи в цене. Таких денег у меня сейчас нет.

Вопрос:
Как скажется на мне если владелец машины подаст на меня в суд с учетом, что как бы мне помагали избежать проблем в отделении?
Одни говорят, что ничего страшного, мол будешь платить какой-то % с зарплаты.
Другие, сейчас потянется ниточка, "повесят уголовщину", накажут доблестных товарищей, которые закрыли дело, хотя приходят какие-то с отделения письма владельцу авто.
Спасибо.

Категорія: Кримінальне право | Переглядів: 976 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
0  
3 msmweb   (20.12.2010 16:50) [Материал]
Звичайно, суд може скасувати постанову про відмову в порушенні кримінальної справи і направити справу для додаткової перевірки (ст. 236-2) КПК. Чи знайде суд для цього підстави? - Все залежить вже від думки судді.

+1  
1 msmweb   (18.12.2010 17:13) [Материал]
Вам потрібно уточнити, на якій підставі у відділку закрили порушену справу, або чи взагалі така справа була. Для того, щоб були підстави стягнути з вас суму матеріальної шкоди, потерпілий повинен в суді опиратися на те, що вас було притягнуто до адміністративної чи кримінальної відповідальності, тобто що у ваших діях вже доведена вина у встановленому законодавстом порядку.

0  
2 Serg   (20.12.2010 16:16) [Материал]
підставою у відділку була причина, як мені сказали "отказная". Пояснили, що закрили справу за недостатністю аргументів для відкриття кримінальної справи. Звідси і питаннячко, може виясниться на суді, що аргументів було достатньо, а може і не достатньо, я вже сам не знаю:( .

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0