Понеділок, 29.04.2024, 01:12

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » возмещение ущерба
15:58
возмещение ущерба
Все свои сбережения я вложил в 3 кредитные союзы(КС),предварительно ознакомившись с Положением о Госфинуслуг, согласно которого КС надёжно контролировались. Но, меня, как и многих других, обманули. Госфинуслуг полностью устранилась и председатели Правлений КС, предоставленные сами себе, в 2004г.-2008г.нас вкладчиков КС обворовали. Идёт длительный уголовный судебный процесс, но безнадёжно: не всё предъявлено и доказано, но всё спрятано и растрачено, плюс коррупция. Я обратился в гражданский суд с иском к КС и выиграл, но у КС нет денег – всё разворовано. Затем я обратился с иском о компенсации ущерба по ст.56 Конституции Украины, нанесённого мне бездействием Госфинуслуг и Президентом Украины, который в 2003г. создал Госфинуслуг и руководил ею по 2008г. На фактическом и правовом материале у меня доказано: бездействие Госфинуслуг и связь бездействия и моего ущерба. Я полагаю, что у меня имеется правовая основа, но реальны ли мои потуги? Как реализовать моё право на компенсацию ущерба?
Категорія: Цивільне право | Переглядів: 972 | Додав: | Теги: спори з кредитними спілками, відшкодування шкоди, вкладення коштів в кредитні спілки, держфінпослуг
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
0  
2 groza   (26.10.2010 19:09) [Материал]
Такой случай не один. В кризис множество людей пострадали в случаях обвала КС, страховых (например, яркий пример СК "Страхові традиції") и даже банков. И все они стоят в очереди кредиторов, а возмещение получили единицы, и то по неизвестным причинам. Заканчивается все кучей судов, исков и нервов, но бывшие клиенты остаются с ничем. Но msmweb прав, раз уже стали на тропу войны - воюйте до конца, все равно вам пошлину и ИТО уже не вернут.

0  
1 msmweb   (26.10.2010 19:03) [Материал]
На жаль, не хочу Вас обнадіювати. Незважаючи на те, що в ст. 56 Конституції України (аналогічна норма існує в ст. 1173 Цивільного Кодексу України) містяться правові підстави відшкодування державними органами шкоди, завданими ними при здійсненні своїх повноважень, важко буде довести у суді, що дійсно мала місце бездіяльність Держфінпослуг, яка (бездіяльність) призвела до заподіяння Вам матеріальної шкоди. Адже, фактично, шкода виникла у зв'язку із банкрутством Кредитної спілки (яка, нагадаю, є самостійним суб'єктом господарювання і несе відповідальність за зобов'язаннями своїм майном і здійснює діяльність на свій ризик), а довести, що саме бездіяльність ДФП призвела до цього (до банкрутства), самі розумієте, майже неможливо. Норми Конституції та ЦК настільки широкі в розумінні, що надають можливість ДФП для захисту в суді.
P.S. Як показує практика, українські суди здебільшого в таких хитких справах вирішують спори з відстоюванням державного інтересу, тим більше, коли мова йде матеріальні вимоги до держави.
В будь-якому випадку, якщо Ви вже дійшли до відстоювання своїх вимог у суді, не зупиняйтесь і продовжуйте боротись.

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0