Понеділок, 20.05.2024, 00:58

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » Возобновление декретного отпуска
16:02
Возобновление декретного отпуска
Я вышла на работу, прервав отпуск по уходу за ребенком до 3-х лет, при этом уволилась на том месте работы, где этот отпуск был открыт, и устроилась на новое место работы. Ребенку сейчас еще только 2,8 года. Скажите, если я сейчас хочу возобновить этот декретный отпуск, как это можно сделать, и должны ли отпустить меня в декретный отпуск до 3-х лет на НОВОм месте работы? Заранее спасибо за ответ.
Категорія: Соціальне забезпечення | Переглядів: 884 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
0  
1 msmweb   (20.12.2010 12:23) [Материал]
Безосередньо і детально Кодекс законів про працю України вашу ситуацію не регламентує. Проте відповідно до ч. 3 ст. 179 цього Кодексу, за бажанням жінки їй надається відпустка для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку з виплатою за ці періоди
допомоги відповідно до законодавства. А згідно ч. 1 ст. 181 КЗпПУ, відпустка для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку та відпустка без збереження заробітної плати (частини третя та шоста статті 179 цього Кодексу) надаються за заявою жінки або
осіб, зазначених у частині сьомій статті 179 цього Кодексу, повністю або частково в межах установленого періоду та оформляються наказом (розпорядженням) власника або уповноваженого ним органу.
Таким чином, в законодавстві, що регулює зазначені питання, немає обмежень щодо перервання відпустки по догляду за дитиною до 3-х років.

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0