Понеділок, 20.05.2024, 13:25

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » збуток наркотичних речовин
15:38
збуток наркотичних речовин
было условно 5/3 по статье 309 часть 2 УК Украины. в момент этого условного которого прошел уже 1 год, делают подставной сбыт(которого небыло). разрешение на закупку пришло по факсу в тот момент когда уже все произошло и он сидел в отделении. при обыске ничего не нашли (небыло ни видеосъемок и никаких закупок) говорят были меченные деньги, руки не светили ультрафиолетом, а зделали просто смывы спиртовыми салфетками. в ОБНОНЕ что бы не закрыли взяли 5тыс грн. гулял на подписке, нашли адвоката который пообещал за 50тыс. грн все уладить. адвокат посоветовал всю вину признать и каяться.во время суда судья осудил на 5лет и 1месяц и вынес приговор. срок наказания исчеслять с момента произглашения приговора! пояснив это тем что прокуратура напишет протест на приговор, а так срок будет идти, а на исполнение его передавать не будут. по истечении(дата произглашения приговора 14.06.2010 дата задержания 14.11.2010)4 месяцов его арестовуют и предъявляют новый приговор в котором "срок наказания исчеслять с момента фактического задержания!". все приговоры на руках печати и подписи судьи на месте. что в этом случае можно зделать?
Категорія: Кримінальне право | Переглядів: 894 | Додав:
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
0  
1 AGrozZ   (24.11.2010 09:47) [Материал]
На жаль, мало інформації. Не зрозуміло, чому при першому вироці, виносячи вердикт про позбавлення волі, обвинуваченого не було взято під варту у залі суду. На якій підставі, і взагалі яким чином було винесено другий вирок?
І чому при такій слабкій доказовій базі з боку обвинувачення підсудний з цим обвинуваченням погодився, сам підписавши собі строк? Питання такого рівня складності, що потребують ретельного вивчення матеріалів справи, на рівні онлайн-консультації не вирішуються sad

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0