Понеділок, 29.04.2024, 05:20

Юридична консультація

Юридичні послуги

Юридична допомога

Головна » житло
12:31
житло
Добрый день! Ситуация такая. Я уже 2 года сдаю комнату молодой девушке, не киевлянке. Она встречалась с парнем , но когда он узнал о беременности - бросил и сказал его забыть. Я не хочу брать на себя грех и попросить ее съехать до родов. Но соседи сказали, что после рождения ребенка она будет иметь право на часть квартиры и нельзя будет ее выселить даже судом до исполнения ребенку 18лет.Кв. приватизирована на меня , сына и его детей. Пожалуйста, подскажите как мне быть?
Категорія: Житлове право | Переглядів: 1046 | Додав: tigroskorpion | Теги: оренда квартири, виселення орендаря, дострокове виселення орендаря
УВАГА! Адміністрація сайту надсилає відповіді на описані проблемні ситуації (запити) лише на електронну пошту, вказану при подачі заявки. Консультації безпосередньо на сторінках сайту здебільшого не проводяться.
Залишати коментарі може лише адміністратор сайту, зареєстровані користувачі мають змогу редагувати свою заявку.
+1  
1 msmweb   (24.10.2010 15:16) [Материал]
Наскільки я розумію, у Вас не укладено з дівчиною договору найму (оренди). В такому випадку, виселити дівчину Ви можете в будь-який момент, навіть після народження дитини. Ніякого права на квартиру вона не може мати, оскільки не являється членом Вашої сім'ї і взагалі ніяким чином з Вами не пов'язана (якщо не укладено договір найму - то вона навіть не вважається наймачем (орендарем)). Навіть, якщо б і був укладений договір - то виселити її можна по його закінченні, або достроково - у випадках, передбачених договором або Житловим кодексом, але і в цьому випадку, вона не може претендувати на Вашу квартиру, чи навіть на її частину.

При необхідності зареєструйтесь або зайдіть на сайт:
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Архів заявок
Цивільне право
Сімейне право
Спадкування
Трудове право
Соціальне забезпечення
Житлове право
Захист прав споживачів
Земельне право
Господарське право
Податкове право
Банківське право
Кримінальне право
Адміністративне право
Митне законодавство
Процесуальні питання
Інші, не віднесені до перелічених категорій
Наше опитування
Як допоміг наш сайт?
1. на "5"
2. на "4"
3. на "3"
4. на "2"
Всього відповідей: 168
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0